Teller Serious Request brood op 86.420 euro

Algemeen

Zeelandia laat warme bakkers dit jaar het 3FM Serious Request broodje bakken en met succes.

 Miljoenen Nederlanders zijn deze week in de ban Serious Request. Bijna 900 ambachtelijke bakkers doen mee met de verkoop van het Serious Request broodje. Een idee van een bakker uit Den Helder die Zeelandia heeft gevraagd om ‘zijn’ idee landelijk uit te rollen bij zoveel mogelijk ambachtelijke bakkers.

[banner]

Het Serious Request broodje is cranberry-mueslibroodje in de vorm van een knoop, rijk gevuld met cranberries, rozijnen en noten. Zeelandia biedt  totaalpakketten waar alles in zit om 60 broodjes te bakken. Inclusief 60 prachtige verpakkingsdoosjes.De 3FM SR-broodjes zijn o.a bij De Stadsbakkerij te koop voor € 5,- per stuk waarvan ¤ 1,- ten goede komt aan het goede doel. Zeelandia heeft als “startkapitaal” alvast €5.000,- gedoneerd. En Zeelandia beloont alle bakkers die meedoen deze actie met €15,- korting op ieder actiepakket. Deze geste is het alternatief voor de eindejaar-relatiegeschenken.

Tot op heden staat de teller op € 86.420,- voor het Rode Kruis. Dit bedrag zal in de loop van de week nog iets oplopen en zaterdag 22 december wordt door een groep Nederlandse ambachtelijke bakkers een mega cheque aangeboden bij het Glazen Huis in Enschede. Dit gebeurt om 15:35 uur en komt live op 3FM en is ook te zien op de digitale jongerenzender 101.

Meer nieuws