Revanche Mevo'80 op Souburg 2 blijft uit

De basketbalmannen van Mevo’80 hebben geen revanche kunnen nemen op de verloren uitwedstrijd tegen Souburg 2. In het jongste thuisduel ging het team met 40-46 onderuit. Aan begin van de wedstrijd kwam Mevo’80 geconcentreerd uit de startblokken. Zuivere passes en twee driepunters van Bart Kloet. Verder onderschepte ze een paar ballen en ook de rebounds waren voor in haar voordeel. Vrije worpen werden door Michiel van der Maas en Ruud Groeneveld benut en een 12-0-voorsprong was een feit. De euforie was van korte duur. Souburg hervond zich en speelde degelijk verder: 12-12. Het tweede kwart ging Souburg gestaag verder. Mevo’80 liet zich te makkelijk wegzetten bij de rebounds (vooral aanvallend). Verder passte ze vaak te slap waardoor er echt veel balverlies geleden werd. Bij rust was het dan ook 19-27. Een kwart later stond er 25-35 op het scorebord. Mevo’80 probeerde in het vierde en laatste kwart wel wat te forceren. Echter, net als Souburg kwam Mevo’80 in foutenlast maar speelde de Walcherse formatie de wedstrijd in sportcentrum Westerschouwen gecontroleerd uit.