Osmanie velt medekoploper SSV'65

Algemeen

Met drie goals had Masoud Osmanie verreweg het grootste aandeel in de 2-4-zege van Duiveland op SSV'65, tot zaterdagmiddag medekoploper in de tweede klasse E. Op sportpark Het Schenge leek de Oosterlandse formatie halverwege bij de tweede treffer van Osmanie op rozen te zitten, maar heel snel erna maakte de Goese opponent de aansluitingstreffer. Doordat SSV'65 wat ruimte weg moest geven om de gelijkmaker te forceren, sloeg Duiveland in de persoon van wederom Osmanie voor de vierde keer toe. De overwinning houdt Duiveland in de stand op drie punten van Bruse Boys, dat door het verlies van SSV'65 weer alleen de leiding heeft genomen. De Bruenaren wonnen met 2-1 van het laaggeklasseerde VCK. Over koppositie gesproken: SKNWK sloeg een aanval daarop af. Op sportpark Het Springer ging dat ZSC'62, dat drie punten minder had, niet zonder slag of stoot. De Scharendijkse kwam na een klein halfuur met tien te staan omdat Mark Provoost de doorgebroken Remco van den Berge onderuit haalde. Provoost kreeg meteen rood. Na 0-0 bij rust kwam ZSC'62 zelfs op voorsprong via Mike de Voogd. De 38-jarige Martijn Neele, die normaal gesproken in het tweede van SKNWK speelt, draaide vervolgens met twee treffers de wedstrijd om in het voordeel van 'zijn' SKNWK.

UITSLAGEN ZATERDAGVOETBAL Tweede klasse E: SSV'65-Duiveland 2-4 (Masoud Osmanie 3, e.d. SSV'65) Bruse Boys-VCK 2-1 (1-0 en 2-0 Gerard Vogel)

Derde klasse A: DFS-De Meenwen (afg.)

Derde klasse B: Internos-MZC'11 1-3 (0-1 Arne Holm, 0-2 Martijn van Grunsven, 0-3 Arne Holm)

Vierde klasse B: SKNWK-ZSC'62 2-1 (Mike de Voogd 0-1, 1-1 en 2-1 Martijn Neele) Brouwershaven-Halsteren 1-6 (1-1 Patrick Berrevoets)

VROUWEN Tweede klasse B: MZC'11-ARC  2-1 (1-1 Ellen Boot 2-1 Judith Bruinooge)

ZONDAGVOETBAL Vijfde klasse B: NVS-Renesse (afg.)

RESERVES Zesde klasse: Kortgene 2-Ouwerkerk 6-6 (Ramon Durleijn 2, Jakkoo Brouwer, Tim van de Jeugd, Silvain Caverle, Richard van de Berg)  

Meer nieuws