Vrijwilligersmarkt op donderdag 4 oktober in Pontes

Algemeen

Het Welzijnshuis organiseert donderdag 4 oktober  een vrijwilligersmarkt in de Aula van scholengemeenschap Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee.Tijdens deze markt ,die start om 15:30 uur, is er naast aandacht voor het aanbod aan aantrekkelijke vrijwilligersvacatures, volop ruimte om u kennis, vaardigheden en bewustzijn als bezoeker of vrijwilliger te verrijken.Er vinden namelijk twee workshops Sociale Media plaats. In de workshop voor beginners die om 16:00 uur start  kunt u (als vrijwilliger) aan de slag om de basis te leren van sociale mediamiddelen als Facebook, Twitter en LinkedIn. U leert  hier hoe u een account kunt aanmaken en hoe u deze voor uzelf kunt gebruiken.?Bent u iets verder in het gebruik van Sociale Media middelen dan kunt u zich aanmelden voor de gevorderden- workshop. Deze eveneens praktische workshop start om 18:00 uur en zal dieper ingaan op het specifiekere gebruik van sociale media.   Voor de workshops dient u zich voor maandag 1 oktober aan te melden via info@hetwelzijnshuis.nl / 0111-453444(Sandra Engel)

[banner]

Naast de workshops zal er een interessante lezing gegeven worden over “Het benutten van vrijwilligerswerk als opstap in je loopbaan”?Jerney Havermans (leerwerkadviseur bij UWV-werkbedrijf) zal in deze lezing een aantal voorbeelden, tips en handreikingen geven over hoe u vrijwilligerswerk bewust kunt inzetten ten behoeve van uw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.?De lezing start rond 18:45 uur.

De vrijwilligersvacaturemarkt is geopend van 15:30 tot 19:00 uur. Iedereen die interesse heeft is vrij om deze markt te bezoeken. Zo’n 25 organisaties en de vrijwilligersvacaturebank zullen laten zien wat ze u te bieden hebben op het gebied van vrijwilligerswerk. Daarnaast is er mogelijkheid om in een informele sfeer kennis te maken met de vertegenwoordigers van deze kleurrijke organisaties. Er zal hierbij natuurlijk gezorgd worden voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen, u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Meer nieuws