Zaalvoetballers IJtama door oog van de naald

IJtama kroop in de tweede competitieronde van ZieZaVo door het oog van de naald. De ploeg van Rob Wijnstekers uit Oosterland had het in de eerste klasse zeer moeilijk tegen het goed spelende Verf & Wand. In een gelijkopgaande strijd stond het met nog drie minuten te spelen 4-4, maar maakte IJtama alsnog de winnende treffer: 4-5. De verrassing in de eerste klasse tot nu toe is het gepromoveerde team ASZ. Ook de tweede wedstrijd ging de ploeg met de winst aan de haal door Van Oeveren/WIK met 9-3 te verslaan. Stella Boys/'t Centrum zette in de tweede helft het team van Knock on Wood eenvoudig weg met een 9-0 nederlaag. In de tweede klasse is De Strandloper/Ginsterveld de koploper na een 7-4-overwinning op Motorenboys. VIA Adviseur won met 11-4 van Stella Boys/'t Centrum 2 en Airpack won met 10-0 van FC Kerkwerve/Oiliegeultje.

[banner]

In de derde klasse staat FC Fraanje verrassend bovenaan. FC Bru kreeg met 7-2 klop van FC Fraanje en het nieuwe team Vivars.nl debuteerde met een ruime 10-1-overwinning op De Vlinder.