Tafelen in de buurt weer van start

Algemeen

Voor het derde seizoen gaat Tafelen in de buurt van start. Vanaf 18 september kan iedere dinsdag worden getafeld in ’t Nieuwe Vrije of Veste te Zierikzee. Daarnaast is sprake van een tafelentour in de dorpshuizen in Ouwerkerk, Kerkwerve en Noordgouwe. Op 18 september wordt gestart in Noordgouwe en in de Veste te Zierikzee. Iedereen is welkom vanaf 11.30 uur.

[banner]

Tijdens de bijeenkomsten Tafelen in de buurt serveren de leerlingen van Pontes Pieter Zeeman voor  €5,-  een heerlijke maaltijd en een gezellige middag aan ouderen uit de buurt. De leerlingen worden bijgestaan door een enthousiast team vrijwilligers. Wie het team vrijwilligers wil versterken kan zich daarvoor nog aanmelden bij Anneke Bruel van het Rode Kruis, via 0111-691636 of taakveld2@rodekruisschouwen.nl.  ??Om te weten hoeveel maaltijden de leerlingen moeten bereiden worden gasten verzocht zich van tevoren aan te melden. Voor tafelen in de buurt in Noordgouwe kan dit bij Loes Dekker via 06-42626398. Voor de Veste kan contact worden opgenomen met Yvonne Klaverkamp, conciërge  via 0111-421510.

Het project wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een projectsubsidie van de gemeente Schouwen-Duiveland. Ook dit jaar word het project georganiseerd door Pontes Pieter Zeeman, de eilandelijke afdelingen van het Rode Kruis, het Welzijnshuis en Zeeuwland.

Meer nieuws