Duivelandse teams als enigen zonder puntverlies in 2E

Algemeen

Bruse Boys en Duiveland zijn de enige twee ploegen in de tweede klasse E die na twee speelronden geen puntverlies hebben. Op basis van het doelsaldo is de Oosterlandse voetbalploeg koploper.Net als vorige week deed Duiveland het met ruime cijfers. Op het Oostersportpark werd Klundert met 4-1 terug naar West-Brabant gestuurd. Wesley Goud verzorgde de helft van de productie. Net als Goud maakte Domenique van den Berge voor 'zijn' Bruse Boys twee goals in en tegen Oostkapelle. Met zijn treffers werd de spits net als vorige week matchwinnaar voor de zaterdag-tweedeklasser. De twee derdeklassers van Schouwen-Duiveland maakten zaterdag op de tweede speeldag een slechte beurt. DFS ging in en tegen Nieuwdorp met 5-0 onderuit in 3A en in 3B viel er voor MZC'11 bij Seolto met 4-1 ook al weinig te halen. Brouwershaven hoefde in de vierde klasse B aanzienlijk korter te wachten op haar eerste zege dan in het afgelopen seizoen. Op sportpark Onder de Molen werd Chrislandia verslagen.

UITSLAGEN ZATERDAG Tweede klasse E: Duiveland-Klundert 4-1 (1-0 en Wesley Goud, 3-0 e.d., 4-0 Dennie le Comte) Oostkapelle-Bruse Boys 0-2 (0-1 en 0-2 Domenique van den Berge)

Derde klasse A: Nieuwdorp-DFS 5-0

Derde klasse B: Seolto-MZC’11 4-1 (Arne Holm)

Vierde klasse B: SKNWK-Vrederust 3-2 (1-0 Carlo van der Maas, 2-0 Robbert Padmos, 3-0 Martijn Backx) Brouwershaven-Chrislandia 1-0 (1-0 Marijn Kool) Smerdiek-ZSC’62 0-0

ZONDAG Vijfde klasse B: Renesse-Moerstraten 2-1 (Vincent Goedegebuure, Rob Schnitzel)

Meer nieuws