Verkiezingskoorts neemt toe

Algemeen

Met de verkiezingen van 12 september in het vooruitzicht proberen de lokale partijen hun partijgenoten in het Haagse te helpen met het winnen van stemmen. Ook op Schouwen-Duiveland is er het nodige te doen. De VVD heeft voor woensdag 29 augustus een politiek debat op de agenda staan in café de Biet in Zierikzee. Tweede Kamerleden (maar ook lokale partijgenoten) gaan in discussie over economie, toerisme en midden- en kleinbedrijf De bijeenkomst begin tom 19.30 uur. De Tweede Kamerleden zijn André Bosman en Erik Ziengs.

[banner]

De SGP heeft lijsttrekker Kees van de Staaij gestrikt voor een bezoek aan Nieuwerkerk (13.00-13.45 uur) en het centrum van Zierikzee (14.00-14.45 uur. Van der Staaij bezoekt later ook andere plaatsen in Zeeland.

 

De Socialistische Partij (de SP) is voornemens om zich definitief te organiseren op Schowen-Duiveland. Op zaterdah 1 september staat de partij met een kraam in Zierikzee en op 8 september gaat de partij naar Renesse en Burgh-Haamstede. Zoals bekend is de SP van plan om over twee jaar ook meet te doen aan de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad.

 

Meer nieuws