NuFormer op Japanse televisie

Algemeen

De Japanse televisie besteed deze week aandacht aan het werk van NuFormer, het multimedia bureau uit Zierikzee dat inmiddels enige jaren op het hoogste niveau 3D video mapping projecties uitvoert over de hele wereld.Het veel bekeken programma 'Super Video Clips' toont beelden van een eerder door NuFormer uitgevoerde projectie op de Nieuwe Kerk in Zierikzee. Het is inmiddels de derde keer dat werk van NuFormer op de televisie te zien is in Japan waar video mapping projection, een nieuwe vorm van media, erg populair is.

[banner]

Ook is er veel aandacht geweest voor het werk van NuFormer in de geschreven en online publicaties. Zo was er recent een uitgebreid artikel over het werk van het multimedia bureau uit Zierikzee te lezen in Computer Arts, het meest toonaangevende vakblad in de wereld op het gebied van digitaal graphic design. Ook is er onlangs een artikel gewijd aan video mapping en NuFormer in het Amerikaanse CNBC Magazine.

 

Daarnaast besteden ook de internationale blogs regelmatig aandacht aan het werk van NuFormer, met name daar waar het innovatie betreft en hetgeen is waar het Zeeuwse bedrijf internationaal veel aanzien mee heeft verworven. In maart dit jaar werd in Zierikzee een nieuwe techniek, genaamd mocap mapping, met succes live uitgevoerd. De videobeelden van deze projectie show werden de dag erna gepubliceerd en als een lopend vuurtje overgenomen door de grootste blogs ter wereld zoals onder andere Wired en InAVate.

 

Ook het beroemde CG Channel pakte de projectie in Zierikzee goed op met de kop op de voorpagina: video mapping is out, here is mocap mapping en vervolgens een zeer uitgebreid artikel over de uitvoering en de nieuwe innovatie op het gebied van projectie mapping. Een goede reclame voor het bedrijf en voor haar nieuwe product, mocap mapping. Deze zoekterm levert in Google veel resultaten op die allemaal naar Zierikzee leiden.

Meer nieuws