Allévo en Welzorg slaan handen inéén

Algemeen

Allévo en Welzorg willen de inwoners van de Oosterschelderegio de best mogelijke service en een uitgebreid assortiment op het gebied van hulpmiddelenverstrekking en comfortartikelen bieden.Om die reden gaan beide partijen met ingang van 1 juli 2012 een strategische samenwerking aan. In het kader van de samenwerking neemt Welzorg alle activiteiten en medewerkers van Allévo voor wat betreft de hulpmiddelenverstrekking over.

[banner]

Naast de vertrouwde uitleen van thuiszorgproducten kan Allévo in samenwerking met Welzorg een nog completer assortiment van hulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten aanbieden. De uitleenpunten blijven gevestigd op de vertrouwde locaties in Goes, Sint Maartensdijk en Zierikzee. Bovendien is het de intentie om in Goes een grotere locatie te betrekken, waar het assortiment verkoopartikelen aanzienlijk uitgebreid kan worden.

 

Allévo levert samen met Welzorg producten voor welzijn en comfort. Iedereen kan bij de uitleenpunten terecht voor het kopen, lenen en huren van hulpmiddelen. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennis in de zorg en adviseren graag.

Welzorg is aanbieder en specialist van hulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten. Welzorg heeft een landelijk dekkend netwerk van vestigingen en winkels en levert met haar professionele medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen in de week maximale service aan hulpmiddelen.

De openingstijden van de Allévo uitleenpunten blijven ongewijzigd:

Allévo Goes, Hollandiaplein 1: Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

Allévo Sint Maartensdijk, Dr. Tazelaarstraat 1: Open van maandag tot en met vrijdag van 14.00 – 17.00 uur.

Allévo Zierikzee, Grevelingenstraat 2: Open van maandag tot en met vrijdag van 14.00 – 17.00 uur.

Telefoonnummer: 0113 249 111

 

Meer nieuws