Krijger Molenaars doet mee met Contessa

Algemeen

Vanaf september brengt RTL een Zeeuwse comedy op het scherm. In ‘De Contessa van Renesse’ wordt wekelijks op bijzondere wijze o.a. de natuur van Zeeland in beeld gebracht. Krijger Molenaars haakt samen met Zeeuwse boeren en bakkers in op deze prachtige aandacht voor de provincie. Ze brengen een speciaal licht meergranenbrood op de markt, met een nootachtige smaak, boordevol gezonde zaden, met als basis de zongerijpte Zeeuwse tarwe. Vanaf 2 juli 2012 is dit heerlijke en verantwoorde brood als eerste verkrijgbaar bij veel bakkers in Zeeland en omstreken. Daarna kan heel Nederland genieten van het ‘Zomer in Zeeland-brood’.

[banner]

Henk Krijger van Krijger Molenaars: “De samenwerking van Krijger Molenaars met de producenten van de Contessa van Renesse in de landelijke promotie van Zeeland op RTL is een geweldige kans om ook de bakker en de boer op de kaart te zetten. De unieke natuur en het klimaat zijn hier namelijk perfect voor het verbouwen van de lekkerste tarwe. Speciaal voor de serie is een licht meergranenbrood ontwikkeld: het Zomer in Zeeland-brood. Vol van smaak en vrij van E-nummers. Lekker en luchtig om te eten. Brood op basis van tarwe van boeren uit onze directe omgeving. Je proeft dat het 100% natuurlijk is. De tarwe gaat direct van de boer via de molenaar naar de bakker.”

De Zeeuwse tarwe wordt door ‘Vol Zeeuws-bakkers’ al langer verwerkt in diverse producten. In het ‘Zomer in Zeeland-brood’ komen alle eigenschappen van de Zeeuwse tarwe optimaal tot hun recht.

Zomer in Zeeland-brood is vanaf september wekelijks op RTL 4 en RTL 8 te zien in de tv serie ‘De Contessa van Renesse’. De hele zomer is er echter al volop aandacht voor. Via een poster- en flyercampagne en in de media wordt het ‘Zomer in Zeeland-brood’ gepromoot en wordt verwezen naar de website: www.zomerinzeelandbrood.nl Via deze website is niet alleen informatie te vinden over het nieuwe Zeeuwse brood, maar is ook een Zeeuws vakantiehuis voor een heel jaar te winnen! Zo worden consument en toerist op diverse manieren overtuigd van ‘de smaak van Zeeland’. Op de website www.volzeeuws.nl kan een bakker in uw buurt worden gevonden, die alles met 100% Zeeuwse tarwe bakt!

Meer nieuws