Start opnames De Contessa van Renesse

Algemeen

Aanstaande maandag, 21 mei, gaan in Zeeland de opnames van start van de comedyserie ‘De Contessa van Renesse’.De dame om wie het allemaal draait in deze comedyserie, de Contessa van Renesse, brengt dit jaar entertainment en vermaak naar Zeeland in de vorm van theatrale natuurwandelingen, een theatershow in haar eigen theater in Renesse, een eigen radioprogramma en speciale jongerenfeesten. En als klap op de vuurpijl dus een eigen comedyserie op RTL4, waarin de Contessa de provincie Zeeland buiten haar provinciegrenzen zal promoten.

[banner]

In deze tv-reeks laten hoofdrolspelers Jerry Rijstenbil (Renessenaar), Saskia van Zutphen en Paulette Willemse (beiden Mrs. Einstein, bekend van onder meer het Songfestival) de kijker mee lachen, meezingen en vooral meegenieten. ‘De Contessa van Renesse’ gaat over de natuur, over Zeeland en over de Contessa en haar familie en vrienden natuurlijk. Het script van de comedyserie is geschreven door Ben van der Meijden. Ben en de tv-crew zijn bekend van onder meer ‘Koefnoen’. Alle liedjes van de serie zijn geschreven door Jochem Fluitsma, bekend van de nummer 1-hit ‘15 Miljoen mensen’. Al met al belooft het een geweldige serie te worden. De eerste uitzending is op 9 september 2012.

‘De Contessa van Renesse’ is een crossmediaal project om zeker niet te missen. ?Het hele programma van ‘De Contessa van Renesse’ is te vinden op de website www.ContessavanRenesse.nl, maar de Contessa en haar wilde avonturen zijn uiteraard ook te volgen via Facebook en Twitter.

Meer nieuws