Duiveland en MZC'11 hebben prima start in nacompetitie

Duiveland en MZC ’11 zijn de nacompetitie gisteren prima gestart.Beide ploegen moesten op Hemelvaartsdag aantreden. Duiveland moest naar Ridderkerk om te spelen tegen eerste klasser Rijsoord. De Oosterlanders wonnen knap met 2-4. Met rust was het 1-1. De thuisploeg was op voorsprong gekomen, maar in ruim in blessuretijd van de eerste helft zette Dennie le Comte de 1-1 op het scorebord. In de tweede helft zorgden opnieuw Dennie le Comte en Robbert de Bruine voor een 1-3 tussenstand. Barry Steenpoorte zorgde ook nog voor de 1-4, waarna Rijsoord de stand nog iets draaglijker maakte.

[banner]

MZC ’11 kwam uiteindelijk na een 0-0 ruststand met een ruime 0-3 overwinning terug uit Etten-Leur. Zij versloegen Internos. Na een matige eerste helft zorgde de ploeg uit Zierikzee er in de tweede helft voor dat ze een prima uitgangspositie hebben voor de volgende ronde in de nacompetitie. Martijn van Grunsven, Arne Holm en Sander de Vries waren hier de doelpuntenmakers. Morgen, zaterdag 19 mei, spelen beide ploegen de returns van deze wedstrijden.