Politie zoekt getuigen van mishandeling Philipsdam

Algemeen

Op de Philipsdam bij Bruinisse is zaterdag omstreeks 17.45 uur een 49-jarige automobilist uit Wageningen door twee inzittenden van een andere auto geïntimideerd en mishandeld. De man reed, samen met een passagiere, op de Philpsdam nabij de rontonde bij de Rijksweg N59. Op dit gedeelte van de weg mag niet worden ingehaald. De 49-jarige bestuurder zag achter hem een blauwe Fiat Punto naderen met daarin twee mannen.

[banner]

De bestuurder maakte handgebaren, bleef aan de bumper kleven en seinde met zijn lampen. Tussen de twee bestuurders ontstond een situatie van inhalen, remmen en voorbijrijden. Bij de rotonde passeerde de bestuurder van de Fiat de 49-jarige automobilist en blokkeerde daarna de weg. Nadat de 49-jarige man was gestopt stapten de twee mannen uit de Fiat en één van hen trapte  deuk in de auto van de 49-jarige man. Toen deze uitstapte werd hij door beide mannen geschopt en geslagen. De twee mannen zijn daarna gevlucht, vermoedelijk in de richting van Zierikzee. Het gaat om een oudere en een jongere man. Beiden hadden kortgeknipt haar en ze waren brildragend. De 49-jarige automobilist uit Wageningen heeft geen zichtbaar letsel opgelopen.

. De politie verzoekt de twee mannen uit de blauwe Fiat Punto zich te melden. Ook mensen die weten wie de mannen zijn en mogelijke getuigen van dit incident worden verzocht contact op te nemen met de politie. Men kan bellen naar 0900-8844.

Meer nieuws