Nog een punt scheidt Stella Boys van kampioenschap

Stella Boys/'t Centrum heeft met de 9-0-overwinning op Motorenboys de kampioenstitel in de ZieZaVo bijna in handen. Volgende week komt Verf&Wand nog op bezoek bij Stella Boys maar een gelijkspel tegen deze ploeg zou zelfs nog te veroorloven zijn. Achtervolger IJtama moet tegen Knock on Wood op de laatste competitiedag. Stella Boys had in de beginfase tegen Motorenboys moeilijk. De keeper Martin van der Schee wist keer op keer de aanvallen van Stella Boys te stoppen. Pas na dertien minuten spelen was het raak door Lars Holm en Ralph Kroon en Martin Quist zorgde uiteindelijk voor een 3-0 voorsprong met de start van de tweede helft. Martin van der Schee zorgde dat Motorenboys in ieder geval niet met dubbele cijfers verloor.