Quist matchwinnaar voor Kloetinge (update)

Ingmar Quist heeft zijn waarde voor hoofdklasser Kloetinge weer eens bewezen. De Zierikzeese spits maakte zaterdagmiddag in de uitwedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland het enige doelpunt. Met de zege heeft Kloetinge, waarin naast Quist ook Michel Maaskant, Mats Willemse en Jaco van der Schee in de basis startten, weer wat meer marge opgebouwd met de ploegen die tegen degradatie strijden. In de eerste klasse speelde Bruenaar Dimitri Hooftman negentig minuten voor VVGZ. De middenvelder won met zijn team met 0-2 bij Rijsoord en blijft derde met vijf punten achterstand op koploper Stedeco dat nog een wedstrijd te goed heeft. In het zondagvoetbal won Goes met 3-0 van Terneuzen in de eerste klasse C. Renessenaar Ray Kroon viel in de 63e minuut in. Benjamin Verwest uit Zierikzee startte voor VC Vlissingen in de basis en won met 5-1 van Geldrop.