DFS houdt voor tweede keer de nul en maakt er zelf vier

Algemeen

DFS heeft in de strijd om rechtstreekse degradatie in en tegen Yerseke drie kostbare punten op haar conto bijgeschreven. De 0-4-zege op Zuid-Beveland was zaterdag - de eerste was thuis tegen Internos - de tweede van het seizoen. De overwinning betekende eveneens dat DFS voor de tweede keer de nul hield. Eerder was dat het geval tegen Klundert. Het feit dat de ploeg van trainer Edwin Kriens er vier maakte, gebeurde al voor de derde keer in het seizoen 2011/2012. De eerste keer was thuis tegen Yerseke (4-5) en de tweede maal was uit bij Duiveland (4-4). Desalniettemin koopt de ploeg uit Burgh-Haamstede bijzonder weinig voor deze cijferreeksen want DFS staat nog steeds laatste in de tweede klasse E. In dezelfde afdeling behaalde Duiveland een verrassende zege bij Dinteloord en speelde Bruse Boys een weinig verheffend duel met Klundert (0-0). Twee trapjes lager herstelde SKNWK zich slechts ten dele van de 1-0-nederlaag van de afgelopen week tegen ZSC'62. De ploeg uit Nieuwerkerk speelde thuis gelijk met 2-2 tegen Smerdiek en 'profiteerde' van het verlies van De Fendert tegen Halsteren. Met nog zes duels te gaan heeft koploper SKNWK drie punten voorsprong op directe titelconcurrent, hetzelfde De Fendert. 

UITSLAGEN ZATERDAG Tweede klasse E: Dinteloord-Duiveland 0-1 (0-1 Wouter de Jonge) Beruse Boys-Zwaluwe 0-0 Yerseke-DFS 0-4 (0-1 Jeroen Grefkens, 0-2 Donadoni Warrenaar, 0-3 Patrick Verboom, 0-4 Johnny Quaak) 

Derde klasse B: MZC-Rillandia 1-1 (1-0 Thomas Vos)

Vierde klasse B: SKNWK-Smerdiek 2-2 (1-0 Wilco de Valk, 2-1 Stefan Vermeer) Brouwershaven-Stavenisse 2-1 (Patrick Berrevoets 2x) WIK'57-Vrederust 0-1 Kogelvangers-ZSC'62 3-2 (Mark Provoost 2)

ZONDAG Vijfde klasse B: DZC'09-WVV'67 0-6 Kwadendamme-Renesse 1-2

Meer nieuws