IJtama in laatste drie minuten naar winst

In de zaalvoetbalcompetitie Ziezavo werd de partij tussen IJtama en van Oeveren/WIK pas in de laatste minuten beslist door doelpunten van de IJtama-spelers Bjorn Wijnsteker en Dennie le Comte. De  6-4-winst voor de ploeg uit Oosterland was uiteindelijk wel verdiend maar kreeg deze niet op een presenteerblaadje door het hard werkende team van Oeveren/WIK. Met nog drie minuten op de speelklok was het 4-4 en leek er op dat het de eindstand zou worden. Maar door de technische spelers Wijnsteker en Le Comte behoudt IJtama de aansluiting bij de koploper Stella Boys dat eenvoudig won met 14-0 van Jupilerboys. In de wedstrijd Verf & Wand Zierikzee tegen Motorenboys ging de strijd tot het einde van de eerste helft gelijk op. Uiteindelijk in de tweede helft was het Verf & Wand Zierikzee die de winst van 7-2 op het scorebord zette.

[banner]

In de tweede klasse liet het zaalvoetbalteam van VIA Adviseurs zien in topvorm te zijn. Vorige week werd gemakkelijk gewonnen van koploper ASZ en nu werd eenvoudig het team The Lounge met 7-2 aan de kant gezet. VIA Adviseurs klimt langzaam in de standenlijst en zijn nog niet kansloos voor een hoge positie. De wedstrijd Stella Boys 2 tegen FC Fraanje kreeg een bizarre ontwikkeling. In een mum van tijd stond FC Fraanje met 3-0 voor en werd er al gejubeld. Maar de kansen keerden want toen het fluitsignaal voor de tweede helft klonk, had Stella Boys 2 al een riante voorsprong van 6-3. Het werd uiteindelijk 12-6. ASZ nam al in de eerste tien minuten een 3-0 voorsprong op FC Kerkwerve/Oliegeultje. De uiteindelijk eindstand van 6-2 was vanzelfsprekend. Airpack blijft knap tweede in de tweede klasse door een fikse overwinning van 14-1 op Jupilerboys 2.