CDA benoemt eigen 'supervrijwilliger'

Algemeen

Voorzitter Marcel Ganzeman van het CDA Schouwen-Duiveland is door het landelijk partijbureau uitgeroepen tot “supervrijwilliger” van Zeeland.

Daarmee wil de partij haar waardering uitspreken voor zijn jarenlange inzet voor het CDA. Ganzeman was in zijn jonge jaren actief bij de jongerenorganisatie van de partij, hij bekleedde een bestuursfunctie binnen het CDA Zeeland en zat een periode in de Zeeuwse Staten. Verder schreef Ganzeman mee aan verkiezingsprogramma’s en maakte hij zich onder meer verdienstelijk als vrijwilliger tijdens verkiezingscampagnes.

[banner]

Het CDA heeft de titel supervrijwilliger ingesteld om belangrijke leden die relatief onzichtbaar blijven een hart onder de riem te steken. De afgelopen maand konden kandidaten worden voorgedragen door partijgenoten in hun regio. In elk van de twaalf gewesten is een CDA’er tot supervrijwilliger uitgeroepen. De supervrijwilligers worden in het ledenblad van het CDA in het zonnetje gezet. Daarnaast biedt de partij hen een geheel verzorgde dag aan in Den Haag.

Meer nieuws