Gevaarlijk rijgedrag op Zeelandbrug

Algemeen

De politie is op zoek een automobilist in een blauwe VW Golf die donderdagmiddag zeer gevaarlijk en agressief rijgedrag vertoonde op Noord Beveland en op de Zeelandbrug.

De onbekende automobilist reed in een blauwe VW GOLF, reed met hoge snelheid, haalde in over doorgetrokken strepen en gedroeg zich t.o.v. andere weggebruikers zeer agressief. Een automobilist uit Lelystad voelde zich zeer bedreigd door hem. Hij werd opzettelijk door hem aangereden en achtervolgd. Deze man deed aangifte bij de politie.

[banner]

De politie is dringend op zoek naar deze agressieve weggebruiker. Mogelijk hebben automobilisten hem die middag op Noord Beveland zien rijden en kunnen zij de politie informatie verstrekken. Het kenteken aan de achterzijde van de auto was slecht zichtbaar, mogelijk afgeplakt. Door de aanrijding is het goed mogelijk dat de GOLF ook schade heeft opgelopen. Ook tips daarover zijn welkom bij de politie. De bestuurder betreft een man met een bol gezicht,tussen de 40 en 50 jaar oud, met een blanke huidskleur en donker stijl haar.

Meer nieuws