Stella Boys en IJtama morsen geen punten

Zowel Stella Boys als IJtama hebben op de laatste speeldag in sporthal Onderdak in Zierikzee geen punten verspeeld in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie. Stella Boys handhaafde de koppositie met een 10-2-overwinning op Verf en Wand. IJtama had tot halverwege de tweede helft veel tegenstand van Knock on Wood. Twee keer nam Knock on Wood een voorsprong en met de rust was het 3-3. Toen de scheidsrechter een speler van Knock on Wood twee minuten tijdstraf gaf wist IJtama twee doelpunten verschil te maken. Uiteindelijk toen een speler van Knock on Wood de rode kaart kreeg wegens opmerkingen op de leiding, scoorde IJtama alsnog veelvuldig en werd het 14-4. Motorenboys hield lang de 0-0 op het scorebord tegen van Oeveren/WIK maar verloor uiteindelijk toch met 2-6.

[banner]

ASZ heeft met een 10-3-overwinning tegen De Strandloper/Ginsterveld opnieuw haar visitekaartje afgegeven voor de titel cq. promotie naar de eerste klasse. Airpack blijft koploper en verdiende de punten gemakkelijk doordat Garage Slager niet kon spelen wegens veel geblesseerde spelers. Stella Boys 2 blijft aansluiting houden met de koplopers door een nipte overwinning van 6-5 op VIA Adviseurs. The Lounge verdiende drie punten door met 12-8 te winnen van Jupilerboys 2. FC Kerkwerve/Oliegeultje won gemakkelijk met 10-1 van FC Fraanje.