All Ready eindigt wedstrijd met z'n zevenen

All Ready heeft ook de tweede wedstrijd in de zaalcompetitie van de derde klasse verloren. Vervelender was het uitvallen van Stefan Peeren. All Ready-coach  René Proost had eigenlijk niet zo veel reden tot klagen in het duel met DSO (10-17). Tot aan de rust bleven de korfballers uit Zierikzee goed bij in sporthal Onderdak: 7-8. ,,Dat was zeker hoopgevend", oordeelde Proost. ,,Het was een goede eerste helft. We hebben met z'n allen geknokt en bleven er in geloven."  In de eerste minuten na rust kreeg All Ready twee tikken te verwerken: DSO liep uit naar 7-10 en Stefan Peeren viel uit met een enkelblessure. Omdat All Ready geen wissels op de bank had zitten, moest het achttal met zijn zevenen verder in de tweede helft. Wat de ernst van de enkelkwetsuur is, kon Proost zaterdagavond nog niet vertellen. ,,Maar ik moet mijn ploeg een compliment geven. Ze hebben de schouders eronder gezet met het besef dat je niet meer gaat winnen. De eindstand vind ik nog draaglijk." Scores All Ready: Jan-Willem van Nieuwenhuijze 4, Desiree Voshart 3, Stefan Peeren, Jacco de Looff, René Proost 1.