Zesde zege Stella Boys in ZieZaVo

In de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie boekte Stella Boys de zesde overwinning. De 6-2-winst tegen Motorenboys was wat geflatteerd want de jongens van Wim Tamerus bleven lang de marge op één doelpunt houden. De 2-1 bij de start van de tweede helft gaf Motorenboys moed maar toen Stella Boys in de laatste tien minuten meer snelheid in het spel bracht was het alsnog een grote overwinning. IJtama blijf met drie punten minder dan Stella Boys de achtervolging op de koppositie handhaven door een ruime overwinning op Jupilerboys (2-10). Knock on Wood werkte een 2-0-achterstand in de tweede helft eenvoudig weg tegen Verf en Wand. Ze overklaste met mooie doelpunten en een 5-2 overwinning waardoor ze nu vierde staat in de competitie.

[banner]

In de tweede klasse heeft ASZ-speler Nicky Koene zijn team naar een 4-3 overwinning geschoten. Stella Boys 2 stond steeds één doelpunt voor maar Koene verschalkte in de laatste minuut de doelman met een schitterend doelpunt. Hierdoor blijft ASZ aansluiting houden met de twee koplopers De Standlopers/Ginsterveld en Airpack. De Strandlopers wonnen met 8-4 van Jupilerboys 2 en Airpack won met 13-7 van The Lounge. VIA Adviseurs zorgde voor een 10-6-overwinning op FC Fraanje.