Pontes-leerlingen present op Contacta in Goes

Algemeen

Ook leerlingen en docenten van het Technasium van Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee zijn dit jaar vertegenwoordigd op de netwerkbeurs Contacta.

Deze beurs  vindt plaats tot en met 3 november in de Zeelandhallen in Goes. Het thema van deze 25ste editie is ‘Visie op de toekomst.’ Op woensdagmiddag zijn de Technasiumleerlingen met hun vieren in stand nummer 223 aanwezig. Daar presenteren ze hun ontwerp dat ze bedacht en gebouwd hebben in het kader van de door Rijkswaterstaat verstrekte opdracht over energiewinning uit en via de Brouwersdam.

[banner]

Het  Technasiumnetwerk Zuid-West Nederland is met vijf scholen vertegenwoordigd: De Rede uit Terneuzen, 't Rijks uit Bergen op Zoom, Nehalennia uit Middelburg, 't Goese Lyceum uit Goes en Pieter Zeeman uit Zierikzee. Doel van de aanwezigheid op Contacta is meer bekendheid te geven aan de doelstellingen van het Technasium: levensecht leren, werken vanuit een echte opdracht, de combinatie van onderzoek en ontwerp, het vergroten van de belangstelling voor het kiezen van een Bètaopleiding en een beroep in de technische richting.

Meer nieuws