Alsnog feestje voor 'vergeten' huwelijken

Algemeen

unknown.jpegDe gemeente organiseert op 14 maart volgend jaar alsnog een extra feestje voor mensen, die vijftig jaar getrouwd zijn.

Begin oktober heeft de gemeente traditiegetrouw alle vijftig jaar gehuwden uitgenodigd voor een feestje in de burgerzaal. Nou ja, niet alle want door een intern misverstand hebben verschillende paren tevergeefs op een uitnodiging moeten wachten.Op een of andere manier kreeg niet iedereen een brief. En uit de uitnodiging aan de mensen blijkt, dat het eerder al niet goed ging. ,,In januari 2009 of in de periode maart 2010 tot en met september 2011 was het precies vijftig jaar geleden dat u in het huwelijk trad. Een jubileum dat het gemeentebestuur van Schouwen-Duiveland niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Het is inmiddels een waardevolle traditie om alle inwoners die hun gouden bruiloftsfeest hebben gevierd een gezamenlijke feestmiddag aan te bieden in het gemeentehuis,” schrijft burgemeester Rabelink.

[banner]

Maar nu is gebleken dat niet iedereen de brief heeft gekregen. De uitnodiging voor 14 maart is bedoeld voor mensen die in de periode oktober 2010 tot december 2011 vijftig jaar waren of zijn getrouwd. Over veertien dagen krijgen ze de uitnodiging.

Meer nieuws