Chinese delegatie bezoekt Brouwershaven

Algemeen

Komende zaterdag zal op uitnodiging van de Ondernemers Vereniging Brouwershaven een Chinese delegatie de smalstad bezoeken.

De delegatie bezoekt Zeeland en zal ondermeer het watersnood museum in Ouwer- kerk en de historische haven van Zierikzee aandoen.

Het bezoek aan Brouwershaven vindt plaats uit zowel culturele als econo- mische overwegingen. Het aanhalen van deze banden is in het belang van Brouwershaven met het oog op impulsen die de oude havenstad - met eilandelijke satelliet status- opnieuw op de kaart moeten zetten. Het programma van de gasten bestaat veelal uit het vergaren van veel informatie en het opdoen van impressies.

[banner]

Conform de Chinese volkscultuur zullen deze ervaringen gebruik worden om zich eigen te maken aan de streek en de bewoners met als doelstelling er een relatie mee op te bouwen. (Inter) nationale zoektochten naar samenwerking en het stimuleren van werkge- legenheid zijn doelstellingen van de OVB, het aanhalen van banden met ondernemende organisaties -in dit geval landen- zijn in hun toekomstvisie opgenomen.

Het Chinese bezoek aan Brouwershaven zal plaatshebben van 09.00 – 12.00, tijdens het bezoek zullen verschillende locaties aangedaan en for- maliteiten tot uitvoer worden gebracht.

Meer nieuws