Oud-gedeputeerde Van Waveren commissaris Zeeuwland

Algemeen

Op 28 november 2011 worden twee kandidaten voorgedragen voor benoeming tot lid van de Raad van Commissarissen bij Zeeuwland per 1 januari 2012.

 De vacatures komen voort uit het reglementair aftreden van twee leden van de huidige Raad van Commissarissen.Door de overgang van een drielagen-structuur naar een tweelagen-structuur had Zeeuwland vanaf 1 januari 2009 een Raad van Commissarissen bestaande uit oud-commissarissen en oud-bestuursleden. Deze Raad van Commissarissen had als opdracht meegekregen de bestaande kennis te borgen en te zorgen voor een gefaseerde vervanging van de Raad van Commissarissen. Eind 2010 zijn drie nieuwe leden benoemd. Eind 2011 treden opnieuw twee leden af zodat vanaf 1 januari 2012 Zeeuwland een volledig vernieuwde Raad van Commissarissen heeft.

[banner]

Op de vacature voor leden van de Raad van Commissarissen kwamen bijna 50 reacties binnen. ?De geselecteerde kandidaten zijn  mr. G.M. van Belzen (1968) uit Zierikzee (ervaringsgebied publiekrecht) en de heer drs. H. van Waveren (1967) uit Goes (ervaringsgebied volkshuisvesting/welzijn en zorg) en oud-gedeputeerde. De leden van de verenigingsraad beslissen in de vergadering van 28 november 2011 over de benoeming van de kandidaten. Zij worden benoemd per 1 januari 2012.

 

Meer nieuws