Gemeente bevraagt inwoners over dienstverlening

Algemeen

De gemeente Schouwen-Duiveland wil weten hoe inwoners denken over de gemeente Schouwen-Duiveland.

Deze week wordt onder 1.500 willekeurig gekozen inwoners een vragenlijst over de gemeente Schouwen-Duiveland verspreid. Daarnaast krijgen bezoekers aan het gemeentehuis een vragenlijst over de dienstverlening aan de balies. De uitkomsten van dit onderzoek worden naar verwachting begin december bekend gemaakt.

[banner]

Hoe denkt u over uw woonomgeving? Wat is uw oordeel over ons gemeentebestuur? Wat vindt u van de gemeentelijke regels? Wat vindt u van de dienstverlening aan onze balie? Dit zijn voorbeelden van vragen in het onderzoek.??De deelnemers aan het onderzoek kunnen in de vragenlijsten hun waardering geven over een aantal aspecten van de gemeente, zoals wonen, dienstverlening et cetera. Als een groot aantal inwoners het formulier invult, is het mogelijk om op hoofdlijnen de 'staat' van onze gemeente aan te geven. Dat wil zeggen hoe staat onze gemeente er op dit moment volgens de inwoners voor?

Tot 4 november kunnen de deelnemers aan dit onderzoek hun formulier inleveren.

De vragenlijsten van waarstaatjegemeente.nl worden ook in een aantal andere gemeenten ?aan hun inwoners voorgelegd. Hierdoor kan een gemeente haar prestaties vergelijken met die van vergelijkbare gemeenten.

 

Meer nieuws