ZSC'62 kan SKNWK net niet genoeg pijn doen

Algemeen

Lang zag het er naar uit dat SKNWK eenvoudig drie punten aan haar ongeslagen status zou toevoegen, maar door twee treffers van ZSC'62 bleef het tot en met de slotseconde spannend op sportpark Het Springer. Desalniettemin kon de Scharendijkse ploeg van trainer Jos Wesdorp de thuisformatie net niet genoeg pijn doen, ook niet in de door de scheidsrechter zeer ruim bijgetelde blessuretijd. Door de zege blijft de ploeg van coach Thomas de Ridder ook na vijf speelronden in de vierde klasse B zonder puntverlies, samen met Kogelvangers dat een beter doelsaldo heeft. Waar een overwinning van SKNWK op ZSC'62 wel verwacht kon worden, kwam het verlies van Duiveland in en tegen Serooskerke behoorlijk onverwacht. Oefenmeester Henk Schouten zag de Oosterlanders in de tweede klasse E met 4-0 kopje onder gaan. DFS daarentegen beperkte het verlies tegen koploper Dinteloord tot een minimum (1-0), maar staat het na zaterdagmiddag wel laatste omdat Yerseke haar eerste zege boekte. In de derde klasse B had de wedstrijd MZC'11-WHS verdacht veel weg van het duel MZC'11-Kapelle van een week geleden. Toen keek het elftal van trainer Adriaan Nieuwenhuijse tegen een 0-2-achterstand aan en werd het 3-2 in Zierikzees voordeel. Tegen WHS stond het weer 0-2, werd het weer 3-2 maar kregen de toeschouwers nog twee treffers te zien. Eerst viel de 3-3 en in de 94e minuut de 4-3.

UITSLAGEN ZATERDAG TWEEDE KLASSE E: Bruse Boys-Nieuwdorp 1-1 (1-1 Gerard Vogel) Serooskerke-Duiveland 4-0 Dinteloord-DFS 1-0

Derde klasse B: MZC'11-Tholense Boys 4-3 (1-2 Frank van der Helm, 2-2 Martijn van Grunsven, 3-2 Frank Kristelijn, 4-3 Martijn van Grunsven)

Vierde klasse B: Brouwershaven-Halsteren 0-4 WIK'57-Stavenisse 0-1 SKNWK-ZSC'62 3-2 (1-0 Wilco de Valk, 2-0 Martijn Backx, 3-0 Wilco de Valk, 3-1 Kevin van 't Veer, 3-2 Arjan Smalheer)

ZONDAG Vijfde klasse B: WVV'67-Renesse 5-1 Nieuw-Borgvliet-DZC'09 6-1 (Raymond Sonneveld)

[banner]

Meer nieuws