Van Oeveren/WIK herstelt 'schade' na rust

ZieZaVo-Kampioen Van Oeveren/WIK begin stroef aan haar treffen tegen Zijpestijl, maar bleek na het laatste fluitsignaal toch geen schade te hebben opgelopen. Halverwege de eerste helft keek de titelhouder namelijk tegen een 0-3-achterstand aan. Echter, na rust maakte ze korte metten met de ploeg uit Bruinisse door met 9-5 te winnen. Motorenboys had aan één doelpunt voldoende tegen Jupilerboys voor de volle winst. Motorenboys, kampioen van de tweede klasse in het vorig seizoen, staat met Stella Boys en Van Oeveren aan de leiding in de eerste klasse. In de tweede klasse moet de nieuwkomer De Strandloper/Ginsterveld nog wennen aan het zaalspel en verloor als debuterende ploeg met 9-5 van Airpack. Ook ASZ debuteerde en won wel haar wedstrijd overtuigend met 5-2 van Via Adviseur.