Zeeuwland start offensief verkoop woningen

Algemeen

Vanaf 23 september start Zeeuwland met een vernieuwende manier van het verkopen van haar koopwoningen.

Het kopen van een woning bij Zeeuwland wordt nu nog eenvoudiger en aantrekkelijker. Zo is er een samenwerking tussen Zeeuwland en Rabobank Oosterschelde, kunnen kopers desgewenst een nieuwe keuken en badkamer laten aanbrengen en staan de wooncoaches met raad en daad klaar. De Koopgarant korting, waarbij een koper maximaal 25% korting krijgt op de koopsom, blijft ook voor een aantal woningen mogelijk.

[banner]

Voor wie op zoek is naar een woning is kopen een aantrekkelijke optie. Juist nu. De overheid heeft de overdrachtsbelasting tijdelijk verlaagd, de rente is nog steeds laag en de woningen zijn scherp geprijsd. ?Daarnaast geldt voor woningzoekenden met een inkomen boven de ?€ 33.614,-  een hogere huurprijs (minimaal €653,- per maand). ?Een woning kopen van Zeeuwland is voor deze doelgroep een prima alternatief.

 

Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Om het voor iedereen makkelijk en overzichtelijk te maken, heeft Zeeuwland het ‘Kopen vol kansen stappenplan’ ontwikkeld. De wooncoaches Gérard van Wanrooij en Marion Meerman begeleiden de kopers door het hele proces en geven desgewenst advies.

Door een samenwerking met Rabobank Oosterschelde genieten kopers van Zeeuwland extra voordeel bij het sluiten van een hypotheek. Zeeuwland kan de woning desgewenst opleveren met een nieuwe badkamer en/of nieuwe keuken. Zeeuwland doet de kopers hier een passend aanbod voor. Natuurlijk blijft Zeeuwland ook woningen aanbieden met de Koopgarant korting. Door deze korting, van 10% tot maximaal 25% op de koopsom, wordt kopen voor veel mensen betaalbaar. De maandlasten zijn hierdoor aanzienlijk lager. Kopen vol kansen dus! Kijk voor meer informatie op de website  www.zeeuwland.nl en www.kopenvolkansen.nl . Het koopaanbod wordt regelmatig vernieuwd.

Meer nieuws