Handtekeningen voor bouw Ecohotel

Algemeen

Vandaag, dinsdag, worden de contracten voor het toekomstige Ecohotel aan de Brouwersdam symbolisch ondertekend.

 De ondertekening zal plaatsvinden door de burgemeester van Goedereede, G. Van der Velde, en algemeen- en dagelijks bestuurslid van het Natuur- en Recreatieschap de Grevelingen en tevens wethouder van Goedereede Tuk.

[banner]

Het Ecohotel zal bestaan uit twaalf minihotels, een centraal gebouw met congreszalen en restaurant, deels verstopt in heuvels, verdeeld over eilandjes, met uitzicht over het Grevelingenmeer, geheel onafhankelijk van externe energiebronnen. In 2014 is dit werkelijkheid.

Niet alleen de gasten, maar ook dagjesmensen zijn straks welkom in het horecagedeelte of op één van de strandjes. Bij het hotel komt geen jachthaven, maar wel worden steigers aangelegd zodat watersporters de mogelijkheid hebben voor kortere periode aan te meren. Met het Ecohotel willen de ondernemers een nieuwe groep toeristen aantrekken die vooral op zoek is naar rust en ruimte tijdens hun vakantie. Daarnaast moeten de wellness, zorg- en congresvoorzieningen ervoor zorgen dat er ook gasten buiten het hoogseizoen naar de kust komen.

Meer nieuws