Van der Linden: twee uit drie op Westhoek-toernooi

Jan van der Linden is het Westhoek-toernooi redelijk begonnen. De tennisser uit Scharendijke won in het eerste weekeinde twee van zijn drie partijen en blijft  hierdoor kansrijk in het gemengd dubbel 5 om verder in het dubbelevenement te geraken. In poule A van het mannendubbel speelde de veertiger met plaatsgenoot John van der Have - samen organiseren ze eind augustus het eerste KNLTB-dubbeltoernooi bij hun eigen tennisclub - twee wedstrijden. Van het Robert Kort/Rogier Slotboom werd in twee sets verloren maar tegen de als eerste geplaatste René Schimmelpennink/Eelco Kouwenberg trok Van der Have/Van der Linden in drie sets aan het langste eind. Door deze twee resultaten is het tennisstel klaar in het mannendubbel 5.

[banner]

Na een bye in de eerste ronde zit Van der Linden in het gemengd dubbel 5 nog wel in het toernooi van TC Westerschouwen. Met Meike Sartorius won hij in twee bedrijven van Heidi Lafeber/Rene de Ries: 6-1 6-4.  Wie de tegenstander in de halve finale wordt, is nog niet bekend.