Stella Boys licht koploper pootje

Met nog zes speelrondes te gaan blijft het vooralsnog ongekend spannend in de zaalvoetbalcompetitie van ZieZaVo. Stella Boys won onverwachts met 2-1 van koploper Van Oeveren/WIK. Een wedstrijd van niveau, spanning en hoog tempo zorgde voor tijdstraffen aan beide zijden. Stella Boys was op zijn sterkst aangetreden tegen het altijd goed spelende Van Oeveren/WIK. In de tweede helft kwam Stella Boys op voorsprong maar vrij snel scoorde Van Oeveren de gelijkmaker. En juist een tijdstraf van twee minuten deed Stella Boys optimaal gebruik maken van de situatie en scoorde de winnende goal. Zuid Zuid West won met moeite van Jupilerboys (6-4) en zag de achterstand op van Oeveren/WIK slinken tot vier punten. Garage Slager won met 6-1 van Christaria en Knock on Wood deelde de punten met The Lounge (3-3). In de tweede klasse lijkt Motorenboys af te steven op de kampioenstitel. In sporthal Onderdak won het overtuigend met 5-1 van FC Kerkwerve en verloor Airpack  met 4-7 van Zijpestijl. Hiermee klimt het team uit Bruinisse naar de tweede plaats en heeft ook nog uitzicht op zowel de kampioenstitel als promotie naar de eerste klasse. Via Adviseurs maakte van Cafë Onderdak een schietschijf door met 17-1 te winnen. Het nieuwe team TZN won met 15-0 van Schouwen United.