Logo wereldregio.nl

Wegwerkzaamheden bij Serooskerke

Rijkswaterstaat vervangt de verkeersregelinstallaties bij Serooskerke (S) op de N57 en N59.

De nachtelijke werkzaamheden aan de N57 en N59 hebben vertraging opgelopen door de weersomstandigheden. Daarom is de periode van afsluiting verlengt met één extra nacht tot zaterdag 11 december 06.00 uur.

Deze werkzaamheden vinden plaats  tot vrijdag 10 december a.s. telkens tussen 19.00 en 06.00 uur. Dit werk stond gepland voor afgelopen week, maar kon toen niet doorgaan in verband met de weersomstandigheden. Gelijktijdig worden andere werkzaamheden uitgevoerd waaronder het vernieuwen van het asfalt. Hiervoor wordt de N57 afgesloten tussen de Kuierdamseweg bij Scharendijke en de Stolpweg bij Serooskerke (S) en de N59 tussen de Delingsdijk en de Stolpweg bij Serooskerke. 

banner

 Omleidingsroute ?Het verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de Recreatieverdeelweg (N651), Helleweg, Rampweg, Elkerzeeseweg en de Delingsdijk. Gele borden geven de omleidingroute aan. Houd rekening met een langere reistijd van ongeveer 15 minuten.Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.