Logo wereldregio.nl

83-jarige man vermist, Burgh-Haamstede

Sinds vanmorgen 10.30 uur wordt een 83-jarige man uit Burgh-Haamstede vermist. Er is een zeer summier signalement van de (blanke) man bekend; hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een vrij slank postuur. De man is brildragend, maar het is niet bekend of hij zijn bril ook daadwerkelijk op heeft. Hij is zeer slechtziend. Hij heeft grijze haren en is kalend bovenop zijn hoofd. Een opvallend kenmerk is dat de man een klein kuifje bovenop zijn kruin heeft. Hij is vermoedelijk gekleed in een groenkleurige ribbroek, maar ook dit is niet zeker.

Agenten van de Zeeuwse politie zijn vanmiddag de woning van de man binnengegaan, maar hij werd daar niet aangetroffen. In de woning zijn geen sporen van een misdrijf aangetroffen.

De Zeeuwse politie is op dit moment bezig met een buurtonderzoek. Vanwege de huidige temperaturen is het zaak dat de man zo snel mogelijk weer thuis komt.

Mocht u enig idee hebben waar de man nu is, of hebt u de man gezien in de omgeving van Burgh-Haamstede, dan wordt u verzocht contact op te nemen met Politie Zeeland via 0900-8844.