Stella Boys en Zuid Zuid West vermaken publiek

Een mooie wedstrijd en een spannend duel tussen Stella Boys en Zuid Zuid West in sporthal Onderdak zorgde voor veel kijkplezier aan het publiek. Dat de wedstrijd uiteindelijk in 3-3 eindigde, gaf aan dat de spanning te snijden was. De scheidsrechter moest met regelmaat een speler twee minuten tijdstraf geven voor te grove overtredingen. En dat gaf juist de spanning in de wedstrijd. Zuid Zuid West nam al snel een voorsprong van 2-0. Frank Kristalijn bracht Stella Boys weer terug in de wedstrijd door een snoeihard schot (2-1), In de tweede helft liep het team uit Renesse weer uit naar 3-1 maar opnieuw was het Kristalijn die Stella Boys hoop gaf (3-2). Nadat een aantal tijdstraffen waren gegeven was het uiteindelijk Bjorn Boot die Stella Boys langszij bracht. Doordat Van Oeveren/WIK met een monsterscore van 17-5 van De Steeg won, is de ploeg van Piet van de Kassteele koploper Zuid Zuid West op één punt genaderd in de eerste klasse. UITSLAGEN Eerste klasse: Cristaria/Bezorgcentrale-Jupilerboys 5-11, Van Oeveren/WIK-De Steeg 17-5, Knock on Wood-Garage Slager 0-3, Stella Boys-Zuid Zuid West 3-3. Tweede klasse: Steiloore/Kerkwerve-Zijpestijl 1-4, Multiculturele Eenheid-Airpack 0-9, Motorenboys-Jupilerboys 2 5-1, Via Adviseurs-Schouwen United 12-1.