Parkeerwacht mishandeld in Renesse

Algemeen

Rond 15.15 uur op woensdagmiddag is een 45-jarige verdachte uit Kockengen aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie. De man wordt er van verdacht een parkeerwacht van de gemeente Schouwen Duiveland te hebben mishandeld.

De parkeerwacht was aan het werk op de Jan van Renesseweg in Renesse. Er stonden daar enkele tientallen auto's fout geparkeerd en de parkeerwacht was daar, samen met een collega, bekeuringen voor aan het opmaken.

Ineens stond de eigenaar van een fout geparkeerde auto voor zijn neus. Deze man probeerde de handcomputer van de parkeerwacht uit zijn handen te trekken. Dit lukte niet, maar er ontstond wel schade aan de computer. De verdachte begon hierop te duwen en trekken aan de parkeerwacht en beide mannen kwamen hierdoor op de grond terecht.

Door de collega van de parkeerwacht is meteen de politie in kennis gesteld en die kwam ter plaatse. De agenten hielden de man uit Kockengen aan en hebben hem overgebracht naar het bureau. Daar wordt hij nog gehoord. De parkeerwacht heeft aangifte gedaan

Meer nieuws