Korfballers All Ready ten onder tegen TOP

All Ready heeft haar één laatste thuiswedstrijd op het veld van het seizoen 2009/2010 met 6-10 verloren van TOP.

Met de nederlaag is het doek voor het eerste team van de Zierikzeese korfbalvereniging in de eerste klasse G officieus gevallen. Na een week rust wacht 29 mei koploper Nieuwerkerk uit Nieuwerkerk aan de IJssel en een week later sluit All Ready het veldseizoen thuis af tegen Rust Roest, de huidige nummer twee van de competitie. Tegen het Arnemuidse TOP kon All Ready, dat startte met Remy Quist, Jan-Willem van Nieuwenhuyze, Martijn Peeren, Henk de Graaf, Anouk van Tiggelhoven, Krista Bergsma, Debbie Winkels en Esther Snoek, in de beginfase nog redelijk meekomen. In de loop van de eerste helft bouwde TOP het overwicht wel uit, maar kon de Walcherse formatie nooit echt afstand nemen van de thuisploeg. Want na een 2-6-ruststand deed All Ready het zaterdag op sportpark Bannink, gekeken naar de eindstand, helemaal niet slecht.