SKNWK wint maar nog steeds niet veilig

Algemeen

De winst op Spui is binnen voor SKNWK, maar de Nieuwerkerkers weten pas zaterdag 1 mei of ze een seizoen langer in de derde klasse kunnen verblijven.

Met de drie veroverde punten op de Zeeuws-Vlaamse ploeg heeft SKNWK in ieder geval voor een week afstand gedaan van de laatste plaats in de derde klasse A. Op de slotdag kan het, om maar eens een cliche te gebruiken, nog alle kanten op. Spui, dat nu laatste staat met 16 punten, ontmoet thuis DFS, Kruiningen heeft er 17 en speelt tegen het al veilige Kapelle, en SKNWK (18 punten) bezoekt De Meeuwen. Een overwinning van de Nieuwerkerkers is zeker genoeg voor lijfsbehoud, bij gelijkspel of verlies moeten ze de andere resultaten afwachten.   UITSLAGEN Tweede klasse E: Oostkapelle-Bruse Boys 5-1 (2-1 Gerard Vogel) Duiveland-Wieldrecht 2-2 (1-0 Wilmar van de Sande, 2-1 Ronald Zwager)

Derde klasse A: SKNWK-Spui 2-1 (1-1 en 2-1 Erwin Nelissen (foto) DFS-AZVV 0-3

Vierde klasse A: ZSC'62-Nieuwland 3-2

Vierde klasse B: Waarde-Mevo 3-2 (1-1 Thomas Vos, 2-2 Mathijs Heeres) Brouwershaven-Smerdiek 3-3 (Jurrian de Ruiter, Jaouad Fertoute, Sebastiaan van Leersum) Halsteren-WIK'57 6-1 (6-1 Camiel Kleppe)

Meer nieuws