DFS heeft geen mededogen met SKNWK

Algemeen

In een weinig verheffende ontmoeting heeft DFS de zorgen van SKNWK nog groter gemaakt. De Nieuwerkerkse formatie was zaterdag te zwak om de thuisploeg op sportpark Van Zuijen een loer te draaien, ook al omdat SKNWK een groot deel van de tweede helft verder moest na de tweede gele kaart van Oleg Bondarenko. Door goals van Jeroen Grefkens en Pieter de Munnik won DFS uiteindelijk zonder al te grote krachtinspannningen. SKNWK heeft een flinke krachttoer nodig om te ontsnappen aan degradatie want de ploeg staat er na de twintigste speeldag beroerd voor. Het elftal staat laatste in de derde klasse A met vijftien punten, Spui, dat met 4-4 gelijkspeelde tegen Kapelle, heeft een punt meer en Kruiningen staat op zeventien punten. Over twee weken komt Spui naar sportpark Het Springer. Op de slotdag speelt Spui tegen DFS en ontmoet SKNWK De Meeuwen. SKNWK moet dus 24 april winnen om nog zicht te houden op lijfsbehoud.

[banner]

Met een klein beetje pech is het verschil tussen SKNWK en Bruse Boys volgend seizoen drie klassen. De ploeg van trainer Ronald van Oeveren versloeg in een weinig hoogstaand duel VVC'68, de ploeg van de zoon van de coach van Bruse Boys, met 2-0. Door deze zege is Bruse Boys officieus gepromoveerd naar de eerste klasse. Een punt in de volgende wedstrijd of misstappen van de concurrentie is voldoende om het predikaat officieel op de promotie te plakken. 

UITSLAGEN Tweede klasse E: Bruse Boys-VVC’68 2-0 (1-0 Mats Willemse (foto) 2-0 Gerard Vogel) Arnemuiden-Duiveland 2-2 (0-1 en 0-2 Dennie le Comte)

Derde klasse A: DFS-SKNWK 2-0 (1-0 Jeroen Grefkens, 2-0 Pieter de Munnik)

Vierde klasse A: Apollo’69-ZSC’62 6-2 (2-1 Jos Erades, 6-2 Robin Provoost)

Vierde klasse B: FSV-Brouwershaven 3-0 Mevo-Vrederust 2-1 (1-0 Mathijs Heeres, 2-1 Belal Alashkar) WIK’57-Waarde 3-2 (Dominique Reijnders, Remco Theunisse, Ferrie Berrevoets)

Meer nieuws