Nederlaag doet Bruse Boys weinig pijn

Algemeen

Met weer een andere opstelling heeft Bruse Boys geen potten kunnen breken in Dordrecht tegen Wieldrecht. Hoewel de ploeg van trainer Ronald van Oeveren met 3-1 verloor, heeft het elftal promotie naar de eerste klasse volledig in eigen hand. Duiveland, dat onder meer dankzij drie treffers van goaltjedief Dennie le Comte (foto) met 5-2 van VVC'68 won, en SSV'65 staan op zes punten van de topdrie. Met nog drie wedstrijden voor de boeg, waaronder tegen de laatste twee uit de tweede klasse E, heeft Bruse Boys dus volop mogelijkheden daadwerkelijk bij de topdrie te finishen.

[banner]

Een trapje lager in de derde klasse A is het beste van DFS er ver af. In haar achttiende competitieduel verloor het team van interim-coach John Bonte zaterdag van het zeer laag geklasseerde Kruiningen. DFS had poulegenoot SKNWK, dat zelf slechts met 1-0 bij AZVV ten onder ging, een goede dienst kunnen bewijzen door de Kruiningers te verslaan. In plaats daarvan wipt Kruiningen in de stand over de Nieuwerkerkers heen en is SKNWK nu de ploeg met de meeste verliespunten. Spui heeft echter de laatste plaats in handen, maar met twee duels minder gespeeld en twee punten minder dan SKNWK staan de Zeeuws-Vlamingen er in theorie beter voor.

UITSLAGEN Tweede klasse E: Wieldrecht-Bruse Boys 2-0 (3-1 Johan Vroegindeweij) Duiveland-VVC’68 5-2 (1-1, 2-1 en 3-1 Dennie le Comte, 4-1 en 5-2 Robert de Bruine)

Derde klasse A: AZVV-SKNWK 1-0 Kruiningen-DFS 2-1 (1-1 Huib Nortier)

Vierde klasse A: Wemeldinge-ZSC’62 3-1 (3-1 Don van Vliet)

Vierde klasse B: Brouwershaven-Vosmeer 1-1 (1-0 Jurrian de Ruiter) Mevo-ZPR’84 2-3 (1-0 Mathijs Heeres, 2-2 Joren Versavel) WIK’57-Smerdiek 2-5 (1-0 Marco Ganzeman, 2-3 Dominique Reijnders)

Meer nieuws