SKNWK brengt zichzelf in de problemen

Algemeen

SKNWK dacht na de 5-2-zege op Yerseke het goede spoor te hebben, maar moet naar haar zeventiende duel weer vrezen voor rechtstreekse degradatie. Op de ranglijst van de derde klasse A staat het elftal uit Nieuwerkerk op de tiende plaats. Op die stek had SKNWK ook gestaan als het zaterdagmiddag op sportpark Het Springer niet met 0-1 had verloren van Kruiningen. Echter, bij winst op de Zuid-Bevelandse ploeg was SKNWK nog niet helemaal zeker geweest van lijfsbehoud maar had het wel hele goede zaken kunnen doen. Nu heeft de ploeg zichzelf in problemen gebracht. Spui en Kruiningen hebben SKNWK in hun vizier: beiden hebben tien punten na respectievelijk vijftien en zestien wedstrijden.

[banner]

In dezelfde afdeling ging de terugkeer in de basiself van Pieter de Munnik bij DFS - uiteraard - niet onopgemerkt voorbij. Tegen Colijnsplaatse Boys maakte De Munnik drie van de vier treffers. Een trapje lager in de vierde klasse B versloeg Mevo in de slotfase Chrislandia. Nadat eerst Mathijs Heeres twee goals voor de Zierikzeese ploeg had gemaakt, deed Thomas Vos dat ook: een boogbal met rechts en knap met links vanuit een lastige hoek nadat Vos de doelman keurig had omspeeld.

UITSLAGEN Tweede klasse E: Veere-Bruse Boys 0-5 (0-1 George Geluk, 0-2 en 0-3 Johan Vroegindeweij 0-4, Marco Ketting, 0-5 Dominique van den Berge) Duiveland-SSV'65 3-5 (1-2 Barry Steenpoorte, 2-3 Ronald Zwager, 3-4 Robert de Bruine)

Derde klasse A: DFS-Colijnsplaatse Boys 4-2 (1-0, 2-1 en 3-1 Pieter de Munnik, 4-2 Huib Nortier) SKNWK-Kruiningen 0-1

Vierde klasse A: ZSC'62-Bevelanders 3-2 (1-0 Jos Erades, 2-0 Martin van der Schee, 3-0 Youri de Voogd)

Vierde klasse B: Mevo-Chrislandia 4-2 (1-1 en 2-1 Mathijs Heeres, 3-2 en 4-2 Thomas Vos) Brouwershaven-Stavenisse 5-0 (1-0 Marijn den Boer, 2-0 Nicolai Vos, 3-0 Clement van Splunder, 4-0 Nicolai Vos, 5-0 Frank Kristelijn)  

Meer nieuws