Kuijten 'bevrijdt' SKNWK van laatste plaats

Algemeen

SKNWK heeft voorlopig even afstand gedaan van de laatste plaats in de derde klasse A. Een treffer van Emiel Kuijten (foto) in de tweede helft bleek na het laatste fluitsignaal de enige en derhalve winnende te zijn voor het Nieuwerkerkse elftal. Met de derde zege van dit seizoen pakte SKNWK drie punten en passeert het Kruiningen op de ranglijst. In dezelfde afdeling had DFS op de mistige zaterdag 6 februari weinig moeite met Yerseke en scoorde naar hartelust: 6-0.

[banner]

In de tweede klasse E leek Bruse Boys, dat zelf niet al te best speelde, lang tijd zicht te hebben op een driepunter tegen SSV'65. De treffer van Mats Willemse werd echter in de slotfas teniet gedaan door de Goese formatie van ex-Bruse Boys-trainer Alexander van Keulen. Duiveland zette het Oostkapelle van interim-coach Edwin Kriens nog vaster op de laatste plaats door de rode lantaarndrager met 0-2 te verslaan. Dennie le Comte, deze week vader geworden van Gio, scoorde beide goals.

UITSLAGEN Tweede klasse E: Bruse Boys-SSV’65 1-1 (1-0 Mats Willemse) Oostkapelle-Duiveland 0-2 (0-1 en 0-2 Dennie le Comte)

Derde klasse A: SKNWK-Colijnsplaatse Boys 1-0 (1-0 Emiel Kuijten) DFS-Yerseke 6-0 (1-0 Pieter de Munnik, 2-0 Jeroen Grefkens, 3-0 Jarno Vermeulen, 4-0 Kevin Veerhoek, 5-0 en 6-0 Jeroen Grefkens)

Vierde klasse A: ZSC’62-Arendskerke 1-5 (1-3 Robin Provoost)

Vierde klasse B: WIK’57-Mevo 1-2 (0-1 Michiel Tamerus, 1-1 Jeffrey van Kooten, 1-2 Patrick Ommering) SPS-Brouwershaven 1-1 (0-1 Clement van Splunder)

 

Meer nieuws