Stern Kosmetiek houdt open huis voor publiek | Wereldnieuws uit je regio | wereldregio
Logo wereldregio.nl

Stern Kosmetiek houdt open huis voor publiek

Stern Kosmetiek in Noordgouwe houdt zaterdag 23 januari van 09.00-16.00 uur open huis. En centraal staat de techniek microdermabrasie; een unieke manier om gezicht, huid en decolleté te activeren. Ann Zuiderent heeft haar sporen verdiend op het gebied van de kosmetiek, maar is over deze nieuwe ontwikkeling erg enthousiast.

Met een speciaal ontwikkeld apparaat worden de dode huidcellen van het gezicht gehaald en met een ultrasonische behandeling worden de cellen verder geactiveerd. ,,De techniek is juist zo goed, omdat de verfijnde kristallen, die het apparaat afgeeft, een prettig warm gevoel geven. Het is heel vriendelijk.”

In een kuur van vijf tot acht weken wordt de oude huid wekelijks behandeld en gebruikt de klant thuis passende producten om de huid weer souplesse, volume en kracht te geven. ,,Kijk, rimpels verdwijnen niet. Ik zeg altijd maar dat je je rimpels verdiend hebt,” legt ze uit. Maar met microdermabrasie krijgt de huid wel een heel wat frissere uitstraling.

Stern Kosmetiek fungeert momenteel ook als opleidingscentrum voor de cosmetische bedrijven, die de techniek in huis hebben gehaald. ,,We hebben, brons, zilver en goud al binnen en binnenkort gaat we voor onze bachelor.”

Zaterdag kan het publiek kennismaken met de techniek, die overigens al een half jaar in Noordgouwe wordt toegepast. ,,En de mensen reageren er erg enthousiast op.” Bij Stern Kosmetiek wordt het apparaat gecombineerd met andere behandelingen en make-up adviezen. Op dit moment worden de voorbereidingen voor de open dag getroffen. Want een bezoek aan Noordgouwe is de moeite waard.