Delta Sport haalt stevig uit in Deurne

Met verve heeft Delta Sport haar koppositie verdedigd. In Deurne werd De Sprint met 26-37 verslagen.De eerste helft verliep voor de Zierikzeese manschappen redelijk naar wens, ondanks de regelmatige mandekking op Guido de Graaf. Delta Sport verwierf zich een voorsprong maar zag door enkele tijdstraffen De Sprint voor rust op 15-15 komen. Na de pauze controleerde Delta Sport de wedstrijd en scoorde veel met afstandschoten omdat de thuiskeeper daar veel moeite mee had. Uiteindelijk scoorde Delta Sport liefst 37 keer, waaronder de eerste goal van Joris Giltay voor het eerste mannenteam. Dat aantal van 37 werd een paar weken geleden ook gemaakt in een memorabele partij tegen Internos 2.

[banner]

De zeer ruime zege bracht Delta Sport op een puntentotaal van negentien na elf duels. De voorsprong met Bergeijk is tijdelijk gegroeid naar drie punten omdat haar wedstrijd tegen Internos 2 werd afgelast. Komende zondag speelt Delta Sport thuis tegen Taxandria, de rode lantaarndrager in de eerste klasse. Scores Delta Sport: Thijs de Vos 11, Guido de Graaf 6, Kenneth Mellaart 6, Jimmy Niemans 5, Guust Sluijs 3, Bob van Lint 2, Quinten Haze, Joris Giltay, Martijn Giltay 1.