Partitio ontwerphuis met vertrouwen verder

Algemeen

Na een moeilijke periode aan het eind van het vorige jaar, blaakt Partitio Ontwerphuis bv in Zierikzee weer van zelfvertrouwen. Wel met iets minder mensen, maar niet minder gedreven heeft directeur ir  J. H. van den Hamer een doorstart van zijn bedrijf bewerkstelligd.

,,Tot eind november  heb ik geprobeerd het bedrijf  in de bestaande omvang door deze  periode van de recessie  te loodsen. Echter in de adviesbranche waar ieder uur telt zijn de risico’s te groot om met een ongewijzigde omvang van het bedrijf door te gaan. Daarom is er geadviseerd en gekozen voor een inkrimping van de organisatie middels een beëindiging en een doorstart,” laat Van den Hamer weten.

Per begin december is de doorstart een feit.  Partitio ONTWERPHUIS BV io is de nieuwe naam waaronder de organisatie werkt.  Hierbij zijn de gehele kantoorinventaris, projecten en benodigde hardware en software overgenomen en daarmee zijn alle lopende projecten veilig gesteld. ,,Sinds 4 januari werken wij vanuit de locatie Nieuwe Haven 2 te Zierikzee.”

Van den Hamer:,,Voor de toekomst hopen wij op minder turbulente  schommelingen in de markt en gaan wij er vanuit dat de inkrimping een positief effect heeft op ons bedrijf, medewerkers en relaties om in 2010 en daarna nog vele mooie projecten met elkaar te kunnen realiseren.” Partitio is een vertrouwde naam met visie en kwaliteit voor gebouwen, stad, tuin en landschap. Werkzaam op Schouwen-Duiveland, maar ook daarbuiten.

Meer nieuws