HSD kansloos tegen koploper Oudenbosch

De hockeymannen van HSD hebben de stijgende lijn van de afgelopen weken geen passend vervolg kunnen geven tegen koploper Oudenbosch en verloren met 2-6. Niettemin begon HSD met vertrouwen aan de wedstrijd gezien de drie overwinningen in de laatste drie wedstrijden. HSD werd echter gelijk met de neus op de feiten gedrukt: na vijf minuten keek HSD al tegen een achterstand aan van 0-1. De 0-2 was dubieus want een Oudenbosch-aanvaller leek de bal met zijn voet te bespelen voordat hij deze tussen de palen sloeg. Na de 0-3 nam Oudenbosch wat gas terug en kwam HSD wat beter aan het hockeyen toe en kon het de schade beperken. Echt veel mogelijkheden kreeg HSD echter niet. Na rust kwam er weer wat hoop in de HSD-harten nadat Niels Ritzen uit de draai met zijn backhand de bal mooi langs de keeper schoot. De vreugde was echter van korte duur omdat Oudenbosch een passend tegen antwoord had: 1-4. Oudenbosch liep nog verder uit naar 1-5 voordat Niels Ritzen de stand iets dragelijker maakte voor HSD door andermaal met zijn backhand de bal in de korte hoek te slaan. Het slotakkoord was echter toch voor Oudenbosch die uit de scrimmage de 2-6 binnensloeg.