Bruse Boys gaat vrolijk door met winnen

Algemeen

Wie stopt Bruse Boys in de tweede klasse E? Na de verdiende zege van vorige week op Duiveland, zette het zaterdag VVC'68 in Halsteren met 0-3 opzij waardoor ze hetzelfde Duiveland op de ranglijst zijn gepasseerd. Het Oosterlandse elftal leed namelijk tegen Arnemuiden op het Oostersportpark tegen een 0-3-nederlaag aan. Voor Bruse Boys was de zege op VVC'68, waarvan in Halsteren nog nooit werd gewonnen, alweer de vijfde op rij en de vierde overwinning in de die laatste vijf duels waarin geen tegengoal werd geincasseerd. Vorig seizoen kende Bruse Boys van zes nederlagen op rij, dit seizoen lonkt er een reeks van zes opeenvolgende zeges. De zesde overwinning kan volgende week worden bewerkstelligd in de thuiswedstrijd tegen Oostkapelle, de club die Edwin Kriens sinds kort onder zijn hoede heeft.

Uitslagen Tweede klasse E: VVC'68-Bruse Boys 0-3 (Gerard Vogel, Mats Willemse, Emiel Dorst) Duiveland-Arnemuiden 0-3

Derde klasse A: SKNWK-DFS 0-5 (0-1 Pieter de Munnik, 0-2 Jarno Vermeulen, 0-3 Jeroen Grefkens, 0-4 Jarno Vermeulen (strafschop), 0-5 Kevin Veerhoek)

Vierde klasse A: ZSC'62-Heinkenszand 1-2 (bij rust gestaakt vanwege blessure scheidsrechter)

Vierde klasse B: Stavenisse-WIK'57 6-1 (Marco Ganzeman) Brouwershavebn-Vrederust 1-2 (Patrick Berrevoets) Halsteren-Mevo 4-0  

Meer nieuws