Buikdansen in Zierikzee

Algemeen

 Majidah Bellydance gaat beginnen met wekelijkse buikdanslessen op Schouwen-Duiveland.

Vandaag, vrijdag 6 november, is er een gratis proefles in Zierikzee.

Professioneel buikdanseres/lerares Majidah (Marjan Taal) gaat deze lessen verzorgen. Vorig jaar nog won zij een eerste prijs op het Nederlands Kampioenschap Buikdansen. Zij geeft nu wekelijks lessen in Middelburg en Vlissingen. Tevens verzorgt ze workshops en optredens in heel Zeeland, Brabant en Zuid-Holland.  Voor vrouwen kan het een grote stap zijn om naar zo’n eerste buikdansles te gaan. Dit komt vooral door het imago wat buikdansen heeft, maar laat je daar niet door tegenhouden.

Buikdansen wordt door steeds meer vrouwen in Nederland gedaan. Het is een dans die je als vrouw meer zelfvertrouwen geeft over je lichaam. ,,Buikdansen is zo leuk omdat het een vrolijke en sensuele dans op lekker swingende muziek is. Het buikdansen is niet alleen mooi om te zien en geweldig om te doen, maar is nog gezond ook! Het verstevigt de spieren, houdt je soepel en het geeft je energie. En iedereen kan mee doen, ongeacht leeftijd en danservaring,” aldus de organisatie.

Nu gaat Majidah Bellydance dus ook beginnen met lesgeven in Zierikzee. Vandaag dus ene gratis proefles om 19.30 uur in  danscentrum Kramer, ’t Vrije 2.

Meer info over de lessen en/of optredens is te vinden op www.majidah.nl Contact: info@majidah.nl of 06 54 65 24 78

Meer nieuws